#OURGOALISTHEFUTURE

Тековна програма

2019-09-2000:30Сектор909200

ReКонект

BRUS - DJ set The DD’s YOSHIDA - Tokyo DJ UX OUBLI Music

Решивме на првичната идеја да и дадеме малку поинакво flow. Спремивме нов концепт на ширење на спектарот на генерации. Ова е само почеток на новиот серијал на различни настани. #1 Ќе ви дадеме можност со покривање на камерите да бидете чекор подале...
2019-09-2100:30Сектор909250

Takasi Nakajima - Tokyo.Japan

Takashi Nakajima Uzun Brothers

Ви благодариме на неизмерната поддршка и љубов. Ова е последна забава од летната сезона. Се гледаме ......

Сите настани

Најнови Постови

2019-09-17bozho

Interview: ReKonekt

Како започна Конект Фестивал? Идејата произлезе сосема спонтано кога со екипа на луѓе почиствувавме дека нешто во средношколскиот живот фали, нешто што ќе ја подигне и сплоти ведрината и енергијата на секој од нас. Секако, на почетокот изворот на мот...
2019-09-06bozho

Нашиот омилен микс од DJ Nobu

Мојот омилен микс од DJ Nobu е подкаст снимен за Trax Magazine пред околу една година. Одличен warm up за она што следи вечерва. ...
2019-09-04bozho

After video: Virginia

Погледнете видео кое ја доловува прекрасната забава со Virginia. ...
2019-09-04bozho

Сектор 909 Фејсбук Група

Со цел да бидеме што по блиску до вас, со цел да изградиме заедница во која заедно ќе ја градиме иднината, ви ја претставуваме Сектор 909 Инфо Фејсбук групата. Тука може навремено да дознаете за сите новости и случувања, како и ние да ги дознаеме ваш...

Сите постови

Најнови Подкасти

2019-09-04

Podcast 001: Roberto Bosco

Откако пред некое време го започнавме Livecast серијалот на миксови снимени во Сектор 909, време е да го започнеме и серијалот на ексклузивни миксови снимени за Сектор 909. Прв во редот е Roberto Bosco, кој настапува во петок заедно со DJ Nobu. Повеќ...
2019-06-04

Livecast 003: DJ UX & Soul Case

For the third installment in our series of live recorded mixes we are releasing a back to back DJ set by DJ UX & Soul Case, recorded in the winter club Sektor 909 on the party with Gerd Janson. Enjoy! ...
2019-05-28

Livecast 002: Sasho Uzun

За вториот дел од нашиот Livecast микс серијал го имаме нашиот резидент диџеј Sasho Uzun. Сетот е снимен вечерта кога Сашо загреваше пред SAM од издавачката куќа Delaphine. Enjoy! Tracklist: 1. Kenny Larkin - Butterflies 2. Smallpeople - The Loon’...
2019-05-06

Ulterior - Deep & Driving [Studio Mix]

I have been wanting to record a deep and driving mix for a while. Nice slow-burning, stripped down grooves that I rarely get the chance to play in the club, but I think are an important aspect of my musical persona. This mix explores exactly that sid...

Сите подкасти

Најави се со Фејсбук

Пристап до

Најнови информации
Приватни Настани
Ексклузивна содржина
Посебни понуди