Галерија: 3-5 Јануари

Галерија од викендот 3-5 Јануари.

Настапија:

  • Soul Case
  • Alex Acid
  • DJ UX
  • Aleksandar Miskoski

Фотографија: Марија Величкова

Ти се допадна? Сподели со твоите пријатели