Сектор 909 Фејсбук Група

2019-09-04

bozho

Со цел да бидеме што по блиску до вас, со цел да изградиме заедница во која заедно ќе ја градиме иднината, ви ја претставуваме Сектор 909 Инфо Фејсбук групата. Тука може навремено да дознаете за сите новости и случувања, како и ние да ги дознаеме вашите преференции во вркса со нашата работа.

Зачленете се тука.

Ти се допадна? Сподели со твоите пријатели