Галерија - Отворање на Зимскиот Клуб Со Ulterior & Bruv

Среќна Нова Година!!!

Сега кога помина лудиот продолжен викенд време е да ги објавиме сликите.

Фидбекот од журката за отворање на клубот е феноменален. Одлична атмосфера, луѓе во огромен број, сите задоволни од музиката, звукот и од новиот дом на зимскиот Сектор909.

Уживајте во галеријата.

П.С. следуваат галериите и од другите забави ;)

П.п.с. Фотографиите се направени од Марија Величкова

Ти се допадна? Сподели со твоите пријатели