Припрема За Големата Вечер

Конечно дојде денот на отворање на новиот Сектор909.

Клубот ги отвора вратите во точно 11 часот.

Па и оние кои утре треба да станат рано да можат да дојдат да се забавуваат неколку часа.

Возбудата ја достигнува својата кулминација, спремни сме за незаборавен новогодишен викенд кој започнува вечер заедно со Ulterior & Bruv. Ве очекуваме во голем број, дојдете расположени за танцување и дружење.

За да го подигнеме новогодишното расположение Ulterior припреми една плејлиста на disco класики.

NYE Mood - Disco Classics

Artist - Track
-
ArtistTrack
1Larry LevanStand On The World
2First ChoiceDr. Love
3Jimmy RossFirst True Love Affair (Larry Levan Mix)
4The Pointer SistersHappiness
5Jackie MooreThis Time Baby (12" mix)
6Cheryl Lynn ft. TotoGeorgy Porgy
7Mary ClarkTake Me I'm Yours
8Sophye Lloyd ft. Dames BrownCalling Out Your Name
9Aretha FranklinGet It Right
Ти се допадна? Сподели со твоите пријатели