Ulterior: September Favorite Mixes

2019-10-16

bozho

Од пред неколку месеци почнав да ги одвојувам моите омилените миксови во месечна плејлиста. Стилски плејлистата е разновидна, содржи амбиент, техно диско, хаус...

Миксови кои ми оставија особен впечаток се подкастот за Dekmantel на Lauren Hansom, Beats In Space на Bradley Zero, амбиенталниот микс на Chris SSG, диско миксот на Trujillo, како и искршените ритмови на CCL.

За сечиј вкус по нешто, доколку ви требаат препораки за слушање музика сигурен сум дека ќе најдете нешто интересно.

Ти се допадна? Сподели со твоите пријатели