Ulterior September Favorites

2019-10-03

bozho

Како Диџеј и љубител на музика јас поминувам по неколку саати секој ден преслушувајќи и сортирајќи нова музика. Ова значи "чешлање" на SoundCloud, Spotify како и многу музички портали, како и правење на плејлисти со она што ми остава добар впечаток.

Од пред неколку месеци почнав секој месец да креирам по две плејлисти на SoundCloud, една за омилените песни и една за омилените миксови. Сите мои плејлисти може да ги најдете тука.

За почеток ја споделувам плејлистата на омилени песни на последниот изминат месец, септември. Понатаму очекувајте уште многу повеќе музика.

Ултериор на SoundCloud

Ти се допадна? Сподели со твоите пријатели