Настани

Идни и Претходни Настани во Клуб Сектор909

2019-10-1900:30Сектор 909TBA

Orlando Voorn

Orlando Voorn Alex Acid

Orlando Voorn е еден од првите холандски артисти кој го поврзуваат Детроит и Амстердам во раните 90-ти. Поранешен DMC шампион во миксање овој исклучителен продуцент е креатор на една од најдобрите детроитски техно траки “Game One” издадена за Metroplex на Juan Atkins. Со изданија на KMS, Fragile, Rush Hour, Subject Detroit, R & S Records дискографијата на Voorn изобилува со техно и хаус траки кои
2019-10-1800:30Сектор 909200

Bruv & Milan Serafimov

Милан Серафимов Bruv

Овој петок ги имаме Bruv и Милан Серафимов
2019-10-1700:00Секторче - Сектор 909TBA

Уста На Уста

Oliver Mitkovski Dusica Nastova

Овој четврток започнуваме со нов концепт на забави. Уста на Уста ќе ве остави без зборови. Настаните ќе се случуваат во засебен дел од диското - ново Секторче! Први гости кои ќе го сефтосаат пултот во Секторче ќе бидат Oliver Mitkovski и Dusica Nastova. BE THERE OR BE SQUARE.
2019-10-1200:30Сектор909TBA

Oubli Nights with DJ Raw (Mexico)

DJ Raw DJ UX Soul Case

Оваа сабота ги започнуваме овогодишните Oubli Nights во зимскиот Сектор909. За првата забава ни гостува еден супер кул дечко - DJ Raw од Мексико. Неговиот стил е моѓне еклектичен, од класичен клубски звук, па се до фузија со Јужно Американски стилови.
2019-10-1100:30Сектор909200

Balance Night

Og! Samoil Radinski

Овој петок Balance Night заедно со Оги и Самоил Радински.
2019-10-1000:00Сектор 909TBA

Opening with Wes Baggaley

Wes Baggaley Sasho Uzun

На 10ти Октомври стартаме зимска сезона. Ништо повеќе не ви кажуваме, освен дека за гостин имаме еден супер лик. Подоле читнете кој е, што е и зошто ни е битен. You'll be surprised! Wes Baggaley- London.Uk Warm Up : Sasho Uzun - Sektor 909/ Balance Wes Baggaley е еден шармантен лик и супер селектор кој со своите еклектични сетови креира одлична атмосфера сочинета од префинети хаус, техно, диск
2019-10-0522:00Излет КафеFree

W h i t e n i g h t / n i g h t w h i t E

Og! Sasho Uzun Soul Case Ulterior

Бела ноќ оваа година ни доаѓа еден викенд пред отварањето на зимскиот Сектор 909. Имаме можност да ја прославиме во Излет Кафе до раните утрински часови. Распоредот во кафичот ќе биде спремен за повеќе гости (како на забавата за 10 години), каде што диџеј пултот е во средина. Зад пултот the usual suspects. Дојдете на целовечерен танц!
2019-09-2100:30Сектор909250

Takasi Nakajima - Tokyo.Japan

Takashi Nakajima Uzun Brothers

Ви благодариме на неизмерната поддршка и љубов. Ова е последна забава од летната сезона. Се гледаме ...
2019-09-2000:30Сектор909200

ReКонект

BRUS - DJ set The DD’s YOSHIDA - Tokyo DJ UX OUBLI Music

Решивме на првичната идеја да и дадеме малку поинакво flow. Спремивме нов концепт на ширење на спектарот на генерации. Ова е само почеток на новиот серијал на различни настани. #1 Ќе ви дадеме можност со покривање на камерите да бидете чекор подалеку од зависноста од социјалните мрежи, барем на неколку часа. Луѓето што уште повеќе ќе ја подигнат вашата енергија се: BRUS - DJ set The D