10 Years Holding Together - San Proper at Izlet

2019-05-31

12:00

Facebook Event

Излет Кафе

Free

Line Up:

San Proper

Uzun Brothers

Ulterior & Bruv

HOLDING TOGETHER

Memory is a way of holding on to things you love, the things you are the things you never want to lost.

Овој петок, 31ви мај, Кафе Излет слави 10 години постоење со забава која ќе започне од пладне а ќе заврши по полноќ.

На line up имаме 2x домашни b2b сетови:

Uzun Brothers

Ulterior b2b Bruv


+Special quest > SAN PROPER /Netherlands

П.С. Преслушајте го првиот Сектор подкаст од San Proper.

Повеќе: Фејсбук Настан

Сподели со твоите пријатели