Based on a true disco story

2019-05-10

23:59

Facebook Event

Сектор909

200

Line Up:

SASHO UZUN
UZUN BABA
ALEX ACID
BRUV
UX

Овој петок резидентите од Сектор повторно заедно на line up за уште една неповторилива диско вечер.

Повеќе: Фејсбук Настан

Сподели со твоите пријатели