W h i t e n i g h t / n i g h t w h i t E

2019-10-05

22:00

Facebook Event

Излет Кафе

Free

Line Up:

Og!

Sasho Uzun

Soul Case

Ulterior

Бела ноќ оваа година ни доаѓа еден викенд пред отварањето на зимскиот Сектор 909. Имаме можност да ја прославиме во Излет Кафе до раните утрински часови. Распоредот во кафичот ќе биде спремен за повеќе гости (како на забавата за 10 години), каде што диџеј пултот е во средина. Зад пултот the usual suspects.

Дојдете на целовечерен танц!

Повеќе: Фејсбук Настан

Сподели со твоите пријатели