Четврток 03.01.2019 со Soul Case

2019-01-03

Facebook Event

Сектор909

Line Up:

Soul Case

Овој четврток ја започнуваме програмата со соло сет на Soul case.

Се гледаме на подиум!

Повеќе: Фејсбук Настан

Сподели со твоите пријатели