Derrick May

2019-06-13

11:59

Facebook Event

Сектор 909

300/500

Line Up:

Derrick May

Sasho Uzun

На ваше и наше огромно задоволство, миленикот на скопската публика, легендатниот Derrick May повторно во Скопје.

Видео од неговиот претходен настап во Сектор 909:

Повеќе: Фејсбук Настан

Сподели со твоите пријатели