Диско У Диско: Oubli X Skopski Groove

2019-09-14

22:00

Facebook Event

Сектор 909 (Диско у Диско)

200

Line Up:

DJ UX

Soul Case

Double G

Nastasja Kish

Оваа сабота двете скопски промотерски организации Skopski Groove и Oubli Music ги здружуваат силите во целовечерен настап во Диско у Диско. Овој пат целата вечер ќе се одвива во делот од позади (Диско у Диско), нема префрлање на главниот подиум.

Бидете спремни за нов распоред на простотот, декорација, како и неколку други изненадувања.

Се гледаме на подиумот!

Повеќе: Фејсбук Настан

Сподели со твоите пријатели