Диско у Диско

2019-10-22

00:00

Facebook Event

Сектор 909

TBA

Line Up:

DJ UX

Uzun Baba

Првиот Диско У Диско настан во зимскиот Сектор 909 се одржува овој вторник (22 октомври) пред неработна среда. Дојдете да се забавуваме во новиот простор.

Повеќе: Фејсбук Настан

Сподели со твоите пријатели