Funky Fresh Saturdays / Red Bull Paper Wings Afterparty

2019-04-06

23:59

Facebook Event

Сектор 909

200

Line Up:

DJ Chvare
DJ Dimitri From Chair
DJ Slave
DJ Strajk

Funky Fresh #80 @ Sektor 909

Пилоти, подготвени за полетување?

На 6ти април ќе се одржи најголемиот натпревар за фрлање на авиончиња од хартија! Натпреварот започнува во 18 часот и ќе се одвива во Веро Центар. Дознај повеќе на https://win.gs/2OIy4Qk

По натпреварот, вечерта ја продолжуваме во истиот mood и заедно фрламе авиончиња во Сектор со:

DJ Chvare
DJ Dimitri From Chair
DJ Slave
DJ Strajk


06/04/2019 сабота
старт: 24:00

Повеќе: Фејсбук Настан

Сподели со твоите пријатели