Henrik Schwarz live @Sektor 909

2019-06-07

23:59

Facebook Event

Сектор 909

400/700

Line Up:

Henrik Schwarz

Og!

Со задоволство можеме да ви соопштиме дека после 10 години интензивна брканица тимот на Сектор успеа во намерата да го донесе Henrik Schwarz!
На 7 јуни ќе ја имаме можноста за првпат да ја чуеме оваа легенда во Македонија.

Local support>>> OG!


Карти во претпродажба во Излет Кафе: 400 мкд
На влез: 700 мк

Повеќе: Фејсбук Настан

Сподели со твоите пријатели