Let The Good Times Roll

2019-05-31

23:59

Facebook Event

Сектор 909

TBA

Line Up:

AIRBEAR
LIPELIS

DJ UX
SOUL CASE

Сектор сме ние. Сектор сте вие. Сектор ќе бидат!!!


Ви поскауваме лето полно љубов, многу супер музика и многу изгрејсонца. Ќе дадеме се од себе за ваше уживање, зошто вашата безусловна поддршка е наша најголема инспирација и мотивација.

Сектор ве сака.
P.S. незаборавајте наочари, не чекаат куп заеднички сабајлиња :)

FRI - 31MAY2019
По повод една година постоење на Oubli имаме специјален lineup:
DJ UX / Oubli
SOUL CASE / Oubli

AIRBEAR / Seoul, South Korea
LIPELIS / Moscow, Russia

>>> Airbear
Еден од водечките ликови на корејската диџеј сцена, промотер и дигер кој доаѓа од Сеул. Низ неговата кариера има гостувано на повеќе радио емисии како Red Light Radio, NTS radio како и на Boiler Room, а го има делено пултот со Chee Shimizu, Jamie Tiller, Hunee, Young Marco, Powder и Roman Flugel. Исто така, заедно со неговиот музички колектив Downtown Party Series е одговорен за едни од најдобрите журки во Јужна Кореа, кој неодамна прерасна во издавачка куќа.
Resident Advisor:
https://www.residentadvisor.net/dj/airbear
Soundcloud:
https://soundcloud.com/platform/airbear
Mixes:
https://youtu.be/r4AEMtBndoU
https://soundcloud.com/airtothebear/airbear-the-lot-radio-12-10-2016
https://soundcloud.com/seoulcommunityradio/scr-special-shi-fu-miz-festival-hk-airbear-november-12-2018

>>> Lipelis
Леонид Липелис е една од главните фигури на Московската музичка сцена и без сомнение еден од најквалитетните диџеи, продуценти и дигери од Русија. Има изданија за бројни издавачки куќи како L.I.E.S Records, Animals Dancing, Public Possession како и под неговиот псевдоним Beard in Dust за Bahnsteig. Покрај тоа, има и бројни ремикси на траки од Kito Jempere, Wolfram, Auntiе Flo и други. Како диџеј, Lipelis е токму тоа зад што стои неговата продукција - еклектичен спој од многу музички стилови. Од класичен хаус, едити на обскурни траки од истокот или диско кое што никогаш не сте знаеле дека постои - возбудени сме што ќе го имаме за првпат во Скопје!
Resident Advisor:
https://www.residentadvisor.net/dj/lipelis
Soundcloud:
https://soundcloud.com/lipelismusic
Mixes:
https://www.youtube.com/watch?v=Uzd3aIXxkCs
https://soundcloud.com/dkmntl/lipelis-at-lente-kabinet-festival-2018
https://www.mixcloud.com/redbullradio/choice-mix-lipelis/

Повеќе: Фејсбук Настан

Сподели со твоите пријатели