NYE - Сектор 909

2018-12-31

Facebook Event

Сектор909

Line Up:

Aleksandar Miskoski
Thomas Numan /Thomas Papachristou
Uzun Brothers /Ognen Uzunovski Ogi & Sasho Uzunovski

Дочек на новата година во Сектор909

Предпродажба на билети по цена од 500мкд воIzlet Kafe,
на влез 800мкд.

Резервации и информации на 076 909 909.

Повеќе: Фејсбук Настан

Сподели со твоите пријатели