Opening with Wes Baggaley

2019-10-10

00:00

Facebook Event

Сектор 909

TBA

Line Up:

Wes Baggaley

Sasho Uzun

На 10ти Октомври стартаме зимска сезона. Ништо повеќе не ви кажуваме, освен дека за гостин имаме еден супер лик. Подоле читнете кој е, што е и зошто ни е битен.
You'll be surprised!

Wes Baggaley- London.Uk
Warm Up :
Sasho Uzun - Sektor 909/ Balance


Wes Baggaley е еден шармантен лик и супер селектор кој со своите еклектични сетови креира одлична атмосфера сочинета од префинети хаус, техно, диско и фанк траки.
Заедно со неговиот partner in crime Dan Beaumont имаат долгодишна резиденција наречена Bottom Heavy, една од најпопулраните и музчички најдобри вечери на квир заедницата во Лондон и пошироко.
Изминитата година беше доста успешна за Wes, со неговите одлични настапи за платформите на Boiler Room и Mixmad DJ Lab за брзо време неговиот звук допре до огромната европска и америчка хаус и техно сцена овозможувајќи да настапи низ сите поголеми градови и клубови долж светов.

Повеќе: Фејсбук Настан

Сподели со твоите пријатели