ReКонект

2019-09-20

00:30

Facebook Event

Сектор909

200

Line Up:

BRUS - DJ set
The DD’s
YOSHIDA - Tokyo
DJ UX OUBLI Music

Решивме на првичната идеја да и дадеме малку поинакво flow. Спремивме нов концепт на ширење на спектарот на генерации. Ова е само почеток на новиот серијал на различни настани.

#1
Ќе ви дадеме можност со покривање на камерите да бидете чекор подалеку од зависноста од социјалните мрежи, барем на неколку часа.
Луѓето што уште повеќе ќе ја подигнат вашата енергија се:
BRUS - DJ set
The DD’s
YOSHIDA - Tokyo
DJ UX OUBLI Music
За подиумот да биде уште по жив решивме да го обоиме со шарени bucket hats. Не губете време на тоа како изгледате, дојдете меѓу првите 200 за да си го надополните вашиот outfit со гратис bucket hat по избор.

Целиот настан е подржан од Тиквеш https://www.facebook.com/TikvesWinery/
Карти во претпродажба 250ден. во Излет; На врата 300ден.
*Настанот е 18+

Повеќе: Фејсбук Настан

Сподели со твоите пријатели