Oubli Nights with DJ Raw (Mexico)

2019-10-12

00:30

Facebook Event

Сектор909

TBA

Line Up:

DJ Raw

DJ UX

Soul Case

Оваа сабота ги започнуваме овогодишните Oubli Nights во зимскиот Сектор909.

За првата забава ни гостува еден супер кул дечко - DJ Raw од Мексико. Неговиот стил е моѓне еклектичен, од класичен клубски звук, па се до фузија со Јужно Американски стилови.

Повеќе: Фејсбук Настан

Сподели со твоите пријатели