Нов Сектор во градот - Сектор 909

2018-12-27

Facebook Event

Сектор909

Line Up:

Ulterior, Bruv

Неколку годишната потрага резултираше со среќен крај. Пресреќни сме - we have a winner! Најдовме место кое ќе ја расте традицијата на Сектор 909 и душата на Скопје.
Толку убав простор кој ќе овозможи да се реализираме во микс-сфери на уметноста и музиката. Сектор 909 ќе прерасне во современ културен центар, матрица на сите генерации, сериозно фокусиран на едукација и придонес во општествениот живот.
Со големо задоволство ве каниме на 27 декември да го сефтосаме новиот подиум.
И од се срце ви се заблагодаруваме на сета несебична поддршка, вие сте наша најголема инспирација и мотивација.
Сектор сме ние, Сектор сте вие, Сектор ќе бидат!

#ourgoalisthefutureand less children with no destiny, Sektor 909

Место/локација - Lumix, Скопје. Плоштад Македонија.

Повеќе: Фејсбук Настан

Сподели со твоите пријатели