Livecast 001: San Proper

2019-03-25

Livecast е серијал на диџеј сетови снимени во живо во клубот Сектор 909.

Серијалот го започнуваме со миксот на кој друг ако не San Proper, снимен на 24ти август 2018 во летниот клуб Сектор 909. Ова е несомено еден од нашите омилени сетови снимени во клубот.

Наскоро очекувајте уште миксови од некои од најдобрите вечери во клубот!

Ти се допадна? Сподели со твоите пријатели